Femra - Kosova Sot
Femra
Femra

Është aprovuar medikamenti i parë për gratë, që vuajnë nga depresioni pas shtatzënisë

Depresioni postpartum ose depresioni pas shtatzënisë është një lloj i çregullimit i shfaqur tek nënat menjëherë pas lindjes së foshnjës. Simptomat e këtij çrregullimi përfshijnë: energji të dobët, ankth, lëkundje të disponimit dhe humbje peshe. Ky medikament ka efekt të menjëhershëm , zakonisht brenda 48 orëve ndryshe nga antidepresantët e tjerë, të cilët japin efekt pas dy deri në katër...

Femra

Stilistja e njohur për gratë shtatzëna: Jeni duke e bërë këtë gabim

Zerina Akers, stilistja personale e Beyoncé, ka identifikuar diçka negative tek...

Femra

5 trendët që do ta pushtojnë botën e aksesorëve gjatë pranverës

Tash kur dimri pothuajse përfundoi, përfundimisht është koha që të...

Femra

Deri tash gabimisht e keni pastruar fytyrën! Tetë gabimet që kurrë s'e keni ditur që i bëni

Mund ta lavdërosh veten duke hequr grimin çdo natë, por nëse nuk...

Femra

Ju që keni flokë të dobët, kjo maskë është zgjidhja e duhur

Edhe pse hithrat te ne janë preparati më i njohur natyral për kujdesin e flokut...

Femra

Një po të madhe për bojëkuqin në kapakët e syve

Shpeshherë nuk mund t'i bëjmë ballë dëshirës për grimin e...

Femra

Gjërat që femrat i pëlqejnë, por vështirë t’i pranojnë

Ndonjëherë, të kuptosh gratë, është një punë e...

Femra

Maska ushqyese për flokë

Sikur lëkura, po ashtu edhe flokët kanë nevojë për kujdes të...

më të lexuarat

1.

Zgjidhni një nga k...

5 orë e 35 minuta më parë
2.

Ushtrimi i ri që n...

21 orë e 2 minuta më parë
3.

Ju që keni flokë t...

6 orë e 45 minuta më parë
4.

A jeni të gatshëm ...

20 orë e 52 minuta më parë
5.

Ky fund tashmë po e...

6 orë e 38 minuta më parë

instagram

Më shumë