TV - Kosova Sot

11 vite pavarësi, Kosova në rrezik nga copëtimi (Video)

TV >

Sot Kosova shënon 11 vjetorin e Pavarësisë. Për këto 11 vite, Kosova ka dështuar të anëtarësohet në organizatat e ndryshme ndërkombëtare, si OKB, NATO, UNESCO, INTERPOL,...

1 orë e 28 minuta më parë

Bandat dhe mafia kontrollojnë gjithçka

Hertica: Skandali në Drenas tregoi se ligji nuk funksionon në...

22 orë e 26 minuta më parë

Momenti gazmorë kur dy vjeçari i thotë kushërirës 'Të dua' por ajo ia kthen... (Video)

Një djalë i mrekullueshëm dy vjeçar është i...

19 orë e 18 minuta më parë
Më shumë