Shoferët e BMW’së dënohen më së shumti

  • 11 qershor 2019 - 13:35
Shoferët e BMW’së dënohen më së shumti

Një studim thotë se shoferët e makinave BMW ka më së shumti mundësi të dënohen për shkelje të rregullave të trafikut.

MoneySuperMarket ka analizuar 6.5 milionë dënime gjatë pesë viteve të kaluara.

Dënimet përfshinin vozitjen e shpejtë, vozitjen në gjende të dehur, kalimi kur është semafori i kuq, aksidentet e të tjera.

Vozitësit e 730d kanë qenë në krye të listës, pastaj janë ata të 225d dhe Maserat GranTurismo.

Ndërsa më së paku dënime kanë vozitësit e veturës Rover, Ford KA, Hyundai dhe Nissan.

Burrat kanë probalitet të dënohen më shumë se gratë me 9%.

(Kosova Sot Online)