Mercedes vjen me makinën që nuk është parë ndonjëherë

  • 18 shtator 2019 - 14:58
Mercedes vjen me makinën që nuk është parë ndonjëherë

Mercedes e prezantoi në Frankfurt Motor Show, të shumëpriturin Vision EQS, krahas një furgoni elektrik.

Ishte vetëm çështje kohe, kur do të sillte diçka që do të befasonte dhe pa kaluar shumë kohë, u shfaq Vision Mercedes Simplex.

Kjo makinë që nuk është parë ndonjëherë, ndërlidhë të kaluarën e kompanisë, me teknologji shumë të lartë.

Struktura e makinës, është e njëjtë me atë që Mercedes e ka prodhuar për herë të parë më 1901. Pjesët tjera, janë teknologji e avancuar.

Dizajni është shumë revolucionar, megjithëse nuk dihet nëse Vision Mercedes Simplex, do të del ndonjëherë nga prodhimi me këtë dukje kaq të mirë.

(Kosova Sot Online)