Tabela me të cilën mund të zgjidhni problemet e veturës

  • A.P /
  • 12 prill 2021 - 16:12
Tabela me të cilën mund të zgjidhni problemet e veturës

Shumë herë kemi probleme me veturën tonë dhe shpesh na paraqet sinjale në tabelë, për një problem të caktuar, mirëpo ne nuk e dijmë kuptimin e atij sinjali se çfarë problemi paraqet.

Ne zakonisht edhe për ndonjë defekt të vogël e dërgojmë veturën tek automekaniku pa e ditur kuptimin e shenjave që shfaqen në tabelë.

(Kosova Sot Online)