- Elita - Kosova Sot
Nëna sa e re, po aq e pasur

Nëna sa e re, po aq e pasur

Kylie Jenner vlerësohet si më e pasura nga të gjitha motrat e saj. Produkti i saj "Lip Kit" nuk e kishte për qëllim të ishte më shumë se sa një punë qejfi, me 5,000 buzëkuq të krijuar për shitje. Por, tani motra e re, Kylie Jenner, qëndron sipër një perandorisë më të madhe dhe më të suksesshme në botë, duke u shpallur si një nga më të pasurat prej motrave të saj. Kompania e saj është vlerë- suar të ketë qarkullim prej 386 milionë dollarë dhe vlerësohet se deri në vitin 2020 do të ketë rreth 1 miliard. Kylie ishte intervistuar nga nëna e saj Kris, për "LOVE", para se ta lindte vajzën me reperin Travis Scott më 1 shkurt dhe ka folur për brendin e saj. Ajo ka thënë: 'Unë vërtet mendoj, se kam investuar shumë mund. Jo se po e bëj për të holla, as që mendoj për atë pjesë".

(Kosova Sot)

22 orë e 48 minuta më parë
17/02/19