Si të aplikon kremin pudër për t’u dukur natyralë dhe me shkëlqim

  • 31 maj 2019 - 18:13
Si të aplikon kremin pudër për t’u dukur natyralë dhe me shkëlqim

Kremi pudër ka fuqinë për të ndryshuar mënyrën se si fytyra juaj duket në një mënyrë pozitive. Por vetëm nëse aplikohet në mënyrë korrekte. Nuk është aq e thjeshtë sa ju mendoni ndaj dhe bëni mirë të ndiqni disa rregulla të thjeshta si këto më poshtë:

Së pari, duhet të zgjidhni kremin e fytyrës të duhur për ju. Kjo do të thotë se duhet të përshtatet me llojin tuaj të lëkurës (me yndyrë, mikse, të thatë) dhe gjithashtu stilin e jetës tuaj.

Pasi të keni gjetur produktin e përsosur ju duhet ta aplikoni atë në mënyrë që të nxjerrë në pah bukurinë tuaj dhe të minimizojë çdo të metë.

Sali Hughes, ekspert i bukurisë dhe autor i Pretty Honest sugjeron që ta aplikoni atë në ballin tuaj, mollëzat,  hundë, mjekër.

Kujdes në qafën tuaj. Është e vërtetë që duhet të ketë të njëjtën ngjyrë si fytyra por nis vendosni shumë produktet atëherë do të bie në sy për keq.

Këshillohet të përdorni korrektor në tonet e të verdhës . Ajo do të tregojë çdo lloj fytyre më me shumë shkëlqim. N.q.s keni quka ka ardhur dita që mos ti fshihni ato por ti lini që t’ju zbukurojnë fytyrën. Janë trendi i këtyre dy viteve të fundit.

 

(Kosova Sot Online)