4 arsye pse duhet t’i pastroni patjetër furçat e grimit

  • 19 qershor 2019 - 08:11
4 arsye pse duhet t’i pastroni patjetër furçat e grimit

Nëse doni të keni një rutinë bukurie të rregullt pastrimi i furçave të grimit është esenciale, pasi përdorimi i tyre në mënyrë të vazhdueshme mund të sjellë probleme të rënda me higjenën.

Ne po ju tregojmë disa arsye pse larja e furçave është shumë e rëndësishme:

Bakteret mund të mblidhen në furçat e grimit dhe do nxisni zhvillimin e akneve.

Një furçë e pisët nuk do ju ndihmojë të realizoni grimin e dëshiruar.

Bakteret mund të përhapen edhe në produktet e grimit

Dhe arsyeja më e fortë është që do kurseni para, pasi nuk do ju duhet të blini shpesh furça grimi.

(Kosova Sot Online)