10 trendet e këpucëve që duhet t’i provojmë patjetër këtë vjeshtë

  • 07 shtator 2019 - 10:53
10 trendet e këpucëve që duhet t’i provojmë patjetër këtë vjeshtë

Para se t’ju themi disa nga trendet më të mëdha të këpucëve për vjeshtën e vitit 2019, po ju paralajmërojmë: Kemi lajme të mira!

Shumë nga zgjedhjet e këpucëve dhe çizmeve të vjeshtës/dimrit që do të bëni këtë vit, do të jenë një rikthim i modës së viteve të kaluara, kështu që nëse dollapi juaj është i mbushur plot bëni një kërkim dhe një lustrim.

Nga njëra anë do të shihni këpucë për raste të veçanta si ato me pupla dhe nga ana tjetër keni rikthimin e të famshmeve platforma:

Për më tepër shihni se cilat janë trendet më të njohura të këpucëve të sezonin vjeshtë/dimër.

Çizmet deri te kyçi

 

Këpucët me pupla

Këpucët/Çizmet e kuqe

Çizmet në formë atletesh

Sandale+Geta

Këpucët me takë katrore

Këpucët me push

Këpucët me lidhëse para

Çizmet me dizajn lulesh

(Kosova Sot Online)