Çifti që ju duket më i lumtur tregon diçka të rëndësishme në lidhje me marrëdhënien tuaj!

  • 26 shtator 2019 - 15:06
Çifti që ju duket më i lumtur tregon diçka të rëndësishme në lidhje me marrëdhënien tuaj!

Ekziston një degë e psikologjisë që studion mënyrat e komunikimit prekës. Specialistët besojnë se mund të thuhet shumë për një çift madje edhe vetëm duke parë se si sillen së bashku, për shembull gjatë një shëtitje. Duket e pabesueshme, apo jo?

Ajo që ne po propozojmë është një test i pazakontë, por do t’ju tregojë detaje nga jeta juaj si çift.

Çifti i parë

Nëse ky duket si çifti më i lumtur, sigurisht që jeni shumë krenarë për partnerin dhe jetën tuaj familjare. Ju nuk keni frikë të tregoni ndjenjat tuaja, sepse ato janë autentike, një përzierje e përsosur e dashurisë, bashkëpunimit dhe respektit të madh. Partneri juaj, ashtu si ju, është i përkushtuar që të mbajë gjallë marrëdhënien tuaj dhe të mos bjerë në gabimin e mërzisë dhe zakonit.

Por një marrëdhënie kaq e fortë dhe e ngushtë është rezultat i një pune të mundimshme të ekuilibrit dhe kompromiseve, të një tolerance të madhe dhe siç thamë, të një mirëkuptimi të madh.

Çifti i dytë

Nëse çifti që duket më i lumtur për ju është ai i dyti, ju me siguri po jetoni një marrëdhënie ku dallohet një harmoni e madhe mes jush dhe partnerit tuaj. Por përtej kësaj, një nga karakteristikat më të rëndësishme të marrëdhënies tuaj është mbështetja e ndërsjellë që mund t’i jepni vetes çdo ditë, pa u lodhur kurrë. Të dish se keni dikë të cilit mund t’i besoni gjithmonë është diçka e mrekullueshme.

Në një botë gjithnjë e më egoiste dhe ku secili duket se mendon vetëm për veten e tij, ajo dorë që është gjithmonë e gatshme për të ndihmuar dhe mirëpritur, e bën jetën tuaj në çift, jashtëzakonisht të bukur.

Çifti i tretë

Nëse ky është çifti që ju komunikon lumturi më të madhe, ju me siguri jeni njerëz të ndjeshëm dhe delikatë, të cilët kanë gjetur në partnerin e tyre një shkëmb të fortë, të aftë për t’u mbështetur. Ju jeni paqësor, ndryshe nga gjysma tjetër e juaja, e cila në vend të kësaj ka një karakter të gjallë dhe shpërthyes. Me kalimin e kohës dhe falë ndjenjës së fortë që ju bashkon, ju jeni në gjendje të harmonizoni dy personalitete krejtësisht të ndryshme.

Në këtë mënyrë marrëdhënia juaj është e ekuilibruar, e fortë. Ju mund ta plotësoni veten me larminë dhe të kompensoni mangësitë.

(Kosova Sot Online)