Çfarë e dashure je?

  • 30 shtator 2019 - 18:11
Çfarë e dashure je?

Shpesh edhe vetë ne vëmë në dyshim mbi ndjenjat dhe mënyrën sesi na shohin të tjerët. Edhe në një marrëdhënie dashurie ndodh e njëjta gjë. Si dukemi në sytë e partnerit? A jemi partnerja ideale për të?

Zbulojeni me këtë test, për të kuptuar se çfarë lloj partnereje je…

1. Një i panjohur, i pashëm, të afrohet në rruë mendon:

a.Sa keq, jam e zënë

b.S’ka asgjë të keqe. Le të shpresojmë që do të më flasë

c.Më mirë të mos ia var

2. Marrëdhënia seksuale duhet të jetë:

a.E gjatë dhe shpërblyese

b.E shkurtër dhe intense

c.E ëmbël dhe e paqtë

3. Te një mashkull nuk do të duroje kurrë:

a.Heshtjen dhe mungesën

b.Kërkesat për besnikëri

c.Këmbëngulja për të invaduar hapësirën tënde

4. Për ty, çdo ndarje nga partneri është:

a.Një torturë e vërtetë

b.Lehtësim

c.Çlirim i vërtetë

5. Merr një dhuratë që nuk të pëlqen:

a.Bën sikur të pëlqen

b.Nuk prisje dhuratë më të mirë

c.E falënderon thatë

6. Vlerësimi që ushqen për veten varet kryesisht nga:

a. Gjykimi që ai ka për ty

b.Agresiviteti yt

c.Nga qëndrueshmëria dhe durimi që ke

7. Gjatë një feste ai të shikon, për të ushqyer interesin e tij ti:

a.Herë pas herë i hedh shikim joshës

b.E injoron dhe vazhdon të bisedosh e qeshësh me zë të lartë

c.Largohesh pak dhe sheh jashtë dritares

8. Për t’i dhënë fund një historie tashmë të përfunduar:

a.I shkruan një letër

b.Zhdukesh nga qarkullimi

c.Pret që të jetë ai i pari që të të lërë

9. Partneri propozon të bëni një çmenduri, mendon për:

a.Një fundjavë romantike në Paris

b.Pozoni për të bërë një set fotografik

c.Një ditë në një kënd lojërash

10. Partnerit ia njeh padiskutim:

a.Dashurinë e madhe që ka për ty

b.Çdo centimetër të trupit

c.Mënyrën se si ai mendon

Profili juaj:

Më shumë a

Partnere besnike

Aspirata juaj më e madhe është të ndani me partnerin çdo minutë të ditës. Në një marrëdhënie ke nevojë për siguri, qëndrueshmëri dhe harmoni.

Më shumë b

Partnere përfshirëse

Kërkoni një mashkull që t’ju mbrojë… Problemi është se ndonjëherë nevoja juaj për qetësi nuk ju lejon të vlerësoni konkretisht karakteristikat e partnerit.

Më shumë c

Partnere kërkuese

Meshkujt duhet vazhdimisht t’ju joshin… më shumë se sa t’ju fitojnë zemrën. Është e vështirë t’ju kuptojnë dhe ndonjëherë ashpërsia juaj është çarmatosëse për ata që ju afrohen.

(Kosova Sot Online)