Gërsheta të bukura dhe të lehta për të gjitha llojet e flokëve

  • 16 nëntor 2019 - 17:30
Gërsheta të bukura dhe të lehta për të gjitha llojet e flokëve

Gërshetat janë të thjeshta për ata që dinë si ti bëjnë, por një pjesë e madhe nuk e kanë iden as se si duhet ndarë flokët. Pra e gjitha fillon duke ndarë në tri pjesë flokët në pjesën e siperme të kokës, aty nga ku dëshironi të filloj gërsheta. Dhe lëvizni tri pjesët e flokëve si në fotografitë më poshtë.

Varësisht se cilën lloj gërshetë preferoni, atë franceze apo gjermane, ndiqni hapat si në fotografi për ti realizuar. Të dyja llojet duken shumë bukur.

Image

(Kosova Sot Online)