Kujdes me qerpikët artificial

  • 20 nëntor 2019 - 17:18
Kujdes me qerpikët artificial

Nëse keni dëshirë të përdorni qerpikë artificialë, atëherë duhet të keni shumë kujdes me ta.

Më e rëndësishmja nga të gjitha është se kurrë nuk duhet të flini me ta, pasi që ata mund të dëmtojnë kapakët e syve dhe largimi i tyre të nesërmen është shumë më i vështirë. 

(Kosova Sot Online)