Si duhet t'i pastroni flokët - kjo është formula

  • 24 nëntor 2019 - 18:10
Si duhet t'i pastroni flokët - kjo është formula

Në vend që shamponin ta përhapni nëpër të gjithë flokët, përqendrohuni vetëm në lëkurë të kokës dhe i fërkoni më tutje, për dallim nda regjeneruesi të cilin më së miri është që ta aplikoni në skaje të flokëve.

Skajet kanë nevojë për më shumë lagështi, ndërsa rrënjëve u nevojitet vëllimi, pra duhet të mbeten më të thara. Ato edhe ashtu tashmë kanë mjaft vajra natyrale. 

(Kosova Sot Online)