Bazuar në datat e lindjes, ja çfarë duhet të dini për personalitetin tuaj

  • 13 janar 2020 - 13:19
Bazuar në datat e lindjes, ja çfarë duhet të dini për personalitetin tuaj

Një alternativë interesante për shenjat horoskopit është edhe dita juaj e lindjes. Është e drejtë, numerologjia e datës suaj të lindjes, pavarësisht nga çdo muaj që keni lindur, mund të zbulojë personalitetin e caktuar që keni dhe është shumë e saktë!

3, 9, 12, 15, 21, 29, 30: Ekstremisht krijues! Nëse keni lindur në ndonjë prej këtyre ditëve, atëherë do të jeni një nga njerëzit më krijues të kohës tuaj. Ju dëshironi botën e artit dhe kulturës, jeni një person që shikoni gjërat nga çdo kënd, në mënyrë që të merrni një pamje më të mirë në kokën tuaj. Nëse ndjeheni sikur doni të kënaqeni me një lloj aktiviteti krijues, atëherë duhet të zhyteni menjëherë! Ju mund të habiteni vërtet se sa mirë jeni.

1, 10, 18, 19, 27, 28: Drejtuesit Natyrorë Ju jeni një person shumë pasionant kur bëhet fjalë për të dashurit tuaj. Ju nuk do të ndaleni së siguruari që njerëzit rreth jush të përmbushun qëllimet e tyre suksesshëm. Jeni shumë modeste dhe aq e guximshme.Mënyra se si merrni gjithë mirkuptimin e botës jeni për t’u përgëzuar. Ju jeni një nga udhëheqësit më të natyrshëm të lindur në botë dhe asgjë nuk mund t’ju ndalojë!

2, 6, 7, 11, 20: Më Empatik Nëse keni lindur në këto data, atëherë jeni disa nga ata njerëzit më empatikë në botë. Ju e kuptoni mirë se çfarë do të thotë e drejta dhe e gabuara. Nuk i lini kurrë njerëzit të dyshojnë ose të frikësohen. Ju keni një mendje shumë elastike kur bëhet fjalë për stresin dhe presionin. Gjithmonë i zgjidhni problemet tuaja me logjikë dhe arsye, duke u siguruar që të kuptoni gjithçka plotësisht para se të merrni një vendim se si t’i zgjidhni konfliktet tuaja.

4, 25, 16, 5, 14, 23: Fryma e Aventurës Nëse keni lindur në këto data, atëherë jeni ndoshta më aventuruari nga të gjithë miqtë tuaj. Ju shfrytëzoni mundësinë që të shkoni të eksploroni diçka të re, pavarësisht nëse është një hobi i ri, vend apo person, nuk ka rëndësi! Ju jeni fjalë për fjalë shpirti i aventurës dhe inkurajoni të gjithë rreth jush të jenë po aq aventurierë sa jeni ju. Jeta është e bukur dhe interesante kur jeni atje për të gjetur gjëra të reja dhe të mahnitshme që kurrë nuk i keni ditur se kanë ekzistuar më parë!

8, 17, 22, 26, 13, 24, 31: Familja është aty ku është Ju jeni personi më i orientuar drejt familjes. Ju jeni me mendimin që familja është primarja pastaj vjen argëtimi. Ju kujdeseni shumë për atë që familja juaj po rritet shumë e më shpesh sesa jo me ata që argëtohen! Ju kujdeseni shumë për të dashurit tuaj, pavarësisht se çfarë po ndodh në jetën e tyre, gjithmonë do të jeni aty për ta. Nuk ka pyetje të domosdoshme, ju jeni atje në një rrahje syri për ta! E njëjta gjë vlen edhe për miqtë tuaj. Miqtë tuaj janë në thelb një familje e dytë në jetën tuaj. Shpresojmë se këto ju kanë treguar pak më shumë thellësi rreth personalitetit tuaj dhe çfarë domethënie ka vërtet data e lindjes tuaj!

(Kosova Sot Online)