“Syri i tretë”, mësoni për aftësitë ekstra ndjesore në ngjyrën e syve tuaj

  • 22 maj 2020 - 10:41
“Syri i tretë”, mësoni për aftësitë ekstra ndjesore në ngjyrën e syve tuaj

Shohim shumë shfaqje interesante në TV për aftësitë ndjesore, njerëz që kanë të ashtuquajturin “syri i tretë”. Quhet sensi i gjashtë, i cili mund të jetë pjesërisht i justifikuar shkencërisht. Fakti është se krahasuar me paraardhësit tanë të largët, sensi i gjashtë është shumë pak i zhvilluar.

Për ta thënë më butë, nuk ka nevojë të jesh i ndjeshëm, por ka akoma jehonë të këtyre aftësive. Në qarqet shkencore, thuhet madje se ato mund të zhvillohen.

Manifestimet e aftësive të pazakonta në ngjyrën e syve. Sipas shkencëtarëve, sensi i gjashtë mund të shprehet në mënyra të ndryshme: telepatia (leximi i mendimeve dhe imazheve) telekinesis (kontrolli i objekteve fizike) parashikimi i së ardhmes (mprehtësia, proscope)

SYTË KAFE

Sytë e zi dhe kafe nuk janë një zgjedhje rastësore. Le ta fillojmë me këtë ngjyrë të syve sepse sipas ekspertëve, të gjithë njerëzit kishin një iris të ngjashëm. Mund të thuhet se një person me sy kafe ka më shumë shanse të ketë disa aftësi të dallueshme. Shumica e njerëzve të famshëm me një “sy të tretë” kanë sy kafe.

Nuk është e mundur ta provosh këtë fakt shkencërisht, por është vetëm çështje kohe. Nëse keni sy kafe, keni një predispozitë të shkëlqyeshme për mprehtësinë dhe telepatinë. Tani këto aftësi quhen sensi i gjashtë ose intuita.

ÇDO NJERI KA PASUR NJË PËRVOJË KU PARALAJMËRIMET E TIJ JANË REALIZUAR, KJO ËSHTË AFTËSI PSIKIKE. BESOHET SE NJERËZIT ME SY KAFE DHE TË ZINJ MUND TË SHOHIN TË ARDHMEN DHE TË ZBULOJNË MENDIMET MË SHPESH SE TË TJERËT.

SYTË JESHILË DHE BLU

Rreth 6-10 mijë vjet më parë, një burrë me një mutacion të rrallë u shfaq në rajonin e Detit të Zi, kishte sy të kaltër dhe më pas, u shfaqën njerëz me sy të gjelbër dhe sy blu. Disa studiues kanë përparuar në teorinë se nuk ishte një hap pas, por një hap përpara në shkallën e evolucionit.

Ekziston një mendim autorizues, njerëzit me sy të gjelbër mund të parashikojnë më mirë ngjarjet, dhe ata me sy blu mund të lexojnë mendimet dhe të marrin me mend veprimet dhe emocionet e të tjerëve. Njerëzit me sy blu janë më të ndjeshëm, të prekshëm, gjaknxehtë, ndërsa ata me sy të gjelbër janë të qetë dhe gjithmonë mbajnë gjithçka për veten e tyre. Shkencëtarët nuk e konsiderojnë këtë një rastësi, ata thonë se kjo sjellje flet drejtpërdrejtë për ndarjen e fushave.

SIPAS TYRE EKZISTOJNË TRE LLOJE TË NJERËZVE: ATA ME SY KAFE JANË UNIVERSALË DHE TË FUQISHËM, ME NJË ZHVILLIM TË PLOTË TË AFTËSIVE EKSTRASENSORIALE, ATA ME SY BLU JANË PSIKOLOGË TË SHKËLQYESHËM DHE LEXUES TË MENDIMEVE, NDËRSA ATA ME SY TË GJELBËR JANË FILOZOFË, KANË ZHVILLUAR INTUITA TË PËRKOHSHME DHE SHOHIN TË ARDHMEN.

SYTË GRI

Njerëzit me sy gri janë mjaft të rrallë. Zakonisht, megjithatë, ata janë të prirur ndaj çdo hijeje: venat e syve qelibar i bëjnë ata më të afërt me errësirën në karakteristikat e tyre, hijet dhe papastërtitë mund të jenë kaltëroshe ose jeshile e lehtë.

Por nëse sytë tuaj janë gri, atëherë mund të zhvilloni dhuratën e së ardhmes ose leximin e dorës.

Sytë gri janë transparentë, shohin qartësisht përpara në distanca të gjata. Mund të merren me shkenca astrologjike, pasi sytë gri gravitojnë drejt qiellit dhe dritës së yjeve.

(Kosova Sot Online)