“Para 1 jave fillova këtë…” Sot kam rënë në peshë dhe recetën po e jap me vrap. Do më uroni!

  • 27 maj 2020 - 22:09
“Para 1 jave fillova këtë…” Sot kam rënë në peshë dhe recetën po e jap me vrap. Do më uroni!

Studimet kane treguar se mënyra më e mirë për të humbur përgjithmonë peshën është që të bëhen ndryshime të vogla në stilin e jetesës.

Zhd ukja e disa kilogramëve të bezd isshëm mund të jetë një str es i madh, dhe shpesh dieta duket si një rrugë e pafund. Por kjo nuk do të thotë që humbja e shëndetshme e peshës është e pam undur.

Një ndryshim i lehtë që dikush mund të bëjë është të zëvendësojë një vakt me diçka të shëndetshme, si pijet me limoni të ulëta në kalori.

Pse mund të funksiononte për ju:

Është e ulët në kalori:

Nuk ka cilësi magjike rreth limonit që e bëjnë të mirë për humbjen e peshës, është thjesht i ulët në kalori.

Ushtrimi me siguri mund të ndihmojë në humbjen e peshës, por nuk ju bën shumë mirë nëse jeni duke ngrënë më shumë kalori se sa jeni duke humbur.

Nuk duhet të anashkaloni mëngjesin:

Ai është vakti më i rëndësishëm i ditës. Megjithatë, shumë njerëz mendojnë se mund të shku rtojnë kaloritë duke lënë mënjanë ushqimin.

Por Elizabeth Ward, tha se njerëzit që nuk hanë mëngjesin “zakonisht përfundojnë duke ngrënë më shumë gjatë gjithë ditës”.

Kjo pije funksionoi për mua

Une bëra pijen e limonit të famshëm dhe me kane rekomanduar se do te humbas shpejt 20 kilogramë. Megjithatë, ju nuk keni nevojë të hiqni dorë nga ushqimi tërësisht për të humbur peshë, vetëm zëvendësimi i një vakti në ditë me “limonadë” do të ndihmojë në uljen e numrit tuaj të përditshëm të kalorive.

Limonada që përdora une përbëhet nga:

1/2 limon ose 2 lugë gjelle lëng limoni,

1 deri 2 lugë gjelle mjaltë bio,

1/10 lugë gjelle spec i kuq,

300ml ujë.

Zëvendësimi i një vakti me këtë lëng është një mënyrë e thjeshtë për të ulur konsumimin tuaj të përditshëm të kalorive dhe ndoshta stimulon metabolizmin tuaj.

(Kosova Sot Online)