Atletet trendi i vjeshtës. Ja si ti kombinoni sipas fashionisteve

  • G.G /
  • 12 tetor 2020 - 14:35
Atletet trendi i vjeshtës. Ja si ti kombinoni sipas fashionisteve

Disa vite më parë kombinimi i një fustani klsik me atlete konsiderohej tabu por sot ky kombinim është një nga elementet bazik të modës.

Fustanet tashmë vishen lehtësisht me atlete dhe këtë mund ta shihni kudo!

Llogaritë e fashionisteve janë plot me kombinime të mrekullueshme të trendit të ri, pasi asnjëra prej tyre nuk mund të refuzojë veshjen e një fustani të shoqëruar me atlete.

Street style zgjedh komoditetin me këtë lloj kombinimi por nëse do të jesh e suksesshme në lojën e elegancës, atëherë duhet të dish disa gjëra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just take it with humor! Laughing my ass off with @julie.tuzet here in Paris! ë

A post shared by Sophie Kern (@sophie.kern.2002) on

Fustanin e zi, fashionistet e kombinojnë me atlete me ngjyra të theksuara duke i shtuar outfit-it shkëlqim.

Veshjet me motive lulesh zakonisht kombinohen me atlete me ngjyrë të qetë.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As I start the de clutter in my life on a journey to simplicity I’ve found that applies to every aspect of my life. From the way I dress to my makeup routine (which let’s face it is very minimal) gone is the hour in the morning of getting ready for work and I’ve replaced it with 10 minutes and using the other 50 minutes more wisely. I dress for comfort , I dress for me. I still like to feel stylish but I don’t want to feel as if the clothes are wearing me or I’m consumed with trying to look a part. During covid I pared my wardrobe down to basics, I do the same for my kids. Pretty much everything goes with everything and it’s makes life so much easier! Have you found this year from being at home you have started to do away with the old? I mean what’s the point in keeping something “because it might fit me one day” or “I might need this one day” wear the clothes you love, wear a dress when you might not normally. Be you, do you and free yourself of all that clutter #vivietmargot #seekthesimplicity #floraldress #faithfullthebrand #provence #frenchgirlstyle

A post shared by Vivi et Margot (@vivietmargot) on

Sa i përket fustanit të gjatë, zgjedhja më elegante është ta kombinosh atë me atlete të thjeshta dhe të përditshme.

(Kosova Sot Online)