5 detaje që duhet t’ia shtoni kombinimeve tuaja për t’u dukur bukur këtë dimër

  • G.G /
  • 06 January 2021 - 10:26
5 detaje që duhet t’ia shtoni kombinimeve tuaja për t’u dukur bukur këtë dimër

Megjithëse nuk inkurajohet shumë jeta e natës në kushtet që jemi, deri në orarin e kufizimit të lëvizjes duhet pranuar se shumë të rinj preferojnë të dalim e shijojnë një gotë verë. Këto janë edhe rastet e pakta kur vajzave ju duhet të duken bukur e të kuruara.

Dimri është stina më e ftohtë, e kjo duket sikur i kushtëzon njerëzit të vishen bukur, por ka disa detaje që mund t’ju ndihmojnë të ndërtoni në tërësi një look trendy dhe modern.

Më poshtë po ju rendisim sugjerimet e ‘Harper Bazaar’ bashkë me disa foto ilustruese. Me siguri tek njëra prej tyre do e gjeni veten.

Çizmet e gjata të lëkurës

Kollarja

Vathët me gurë

Një fustan sensual

Bluzat e bardha 

(Kosova Sot Online)