Gërsheti ‘kurriz peshku’ është sekreti i bukurisë për flokët e vjeshtës

  • G.G /
  • 30 September 2022 - 11:34
Gërsheti ‘kurriz peshku’ është sekreti i bukurisë për flokët e vjeshtës

Domosdoshmëria e vjeshtës kur bëhet fjalë për flokët? Gërsheti i bishtit të peshkut, një koncentrat freskie për pamjen tuaj të bukurisë dhe një frizurë shumë e lehtë për t’u arritur. Gërsheti i bishtit të peshkut, i quajtur ndryshe edhe kurriz peshku dhe kurriz peshku, duket i vështirë për t’u realizuar, në realitet është shumë i thjeshtë, aq sa pasi të mësoni hapat e ndryshëm do të keni dëshirë ta tregoni gjithmonë!

Tani ajo po përgatitet të pushtojë edhe vjeshtën, falë yjeve që nuk reshtin së treguari këtë model flokësh magjepsës dhe praktik. Ndër adhuruesit më të zjarrtë të këtij modeli flokësh është padyshim Blake Lively që e preferon anash, por nuk e përbuz as versionin e çrregullt me shumë aksesorë. Pranë saj gjejmë Emma Roberts, Zendaya dhe Selena Gomez, të cilat e përdorin këtë model flokësh si në kohën e lirë ashtu edhe në raste zyrtare. Kjo pasi gërsheti i bishtit të peshkut është sa praktik dhe joshës.

(Kosova Sot Online)