Si të tërhiqni njerëzit e duhur në jetën tuaj

  • G.G /
  • 06 October 2022 - 10:20
Si të tërhiqni njerëzit e duhur në jetën tuaj

Të tërheqësh njerëzit e duhur në jetën tënde do të thotë njerëzit që janë të duhurit për ty si në marrëdhënie ashtu edhe në miqësi. Aftësia për të tërhequr njerëzit e duhur do t’ju lejojë të keni marrëdhënie të thella dhe domethënëse që të gjithë dëshirojmë. Lidhja me të tjerët në një mënyrë që nxit marrëdhënie të vërteta që në fillim është një aftësi që mund të mësohet dhe është shumë më e thjeshtë nga sa mendoni.

Bëhu vetvetja

Bëhu vetvetja. E di, e di që tingëllon e çuditshme, por rri me mua, të premtoj se po gërmoj më thellë. Jini në thelb vetvetja në çdo dhomë. Jini pa falje, pavarësisht se kush është përreth, por veçanërisht në mjedise me njerëz të rinj dhe me potencialin për të krijuar lidhje të reja. Mos e nënvlerësoni atë që jeni. Mos u përpiqni të jeni një version më i vogël i vetes.

Çarmatos veten

E di që asnjë nuk i pëlqen të jetë i pambrojtur. Por nëse vërtet dëshironi të krijoni një lidhje, në miqësi apo në mënyrë romantike, dikush duhet të bëjë lëvizjen dhe të thyejë akullin. Hiq mburojën. Kjo nuk duhet të jetë diçka super personale dhe intime. Por dikush duhet të hapet sepse sapo të hapet, kjo i jep dije tjetër personit që është në rregull të bëjë të njëjtën gjë.

Hiqni dorë nga marrëdhëniet e kota

Hiqni dorë nga mediokriteti kur bëhet fjalë për atë me kë e rrethoni veten. Kjo duket si të lësh të lirë njerëzit që nuk të vënë kurrë në plan të parë. Njerëz që ju bëjnë të ndiheni sikur nuk mund të flisni lirshëm rreth tyre, dhe njerëz që vazhdimisht gjykojnë të tjerët, për të përmendur disa.

Supozoni se njerëzit janë të mirë

Unë kam një postim të tërë në blog për këtë temë. Është diçka për të cilën ndihem kaq fort sepse ndryshoi rrënjësisht mënyrën se si i shikoj të tjerët dhe veten time. Nëse nuk e keni bërë tashmë, merrni një sekondë për të shkuar ta lexoni këtu dhe më pas kthehuni!

Besimi ushqen besimin

Ju nuk duhet të jeni një ekstrovert, por duhet të jeni të sigurt në atë që jeni. Nëse nuk jeni në thelb të sigurt, falsifikoni derisa ta bëni si të tillë. Nëse nuk besoni se jeni një person i mrekullueshëm që sjell vlerë në tryezë, atëherë pse duhet?

(Kosova Sot Online)