Sa kohë ju duhet për të gjetur shkronjën X

  • A.P /
  • 21 March 2023 - 14:52
Sa kohë ju duhet për të gjetur shkronjën X

Disa thonë se luajtja e lojërave që kanë të bëjnë me “nxitjen e trurit” mund të ndihmojë në zgjidhjen e gjëegjëzave të thjeshta.

 

Dhe kjo lojë truri nga JagranJosh do t’ju detyrojë të vini në provë aftësitë tuaja të arsyetimit logjik.

Në pamje të parë, ky imazh shumëngjyrësh duket se përmban vetëm shkronjën ‘Y’, por nuk është kështu.


(Kosova Sot Online)