Shenjat e horoskopit që nuk presin asgjë prej askujt

  • A.P /
  • 03 June 2024 - 14:39
Shenjat e horoskopit që nuk presin asgjë prej askujt

BINJAKËT

Binjakët nuk kanë nevojë për askënd që të kalojë mirë dhe kjo sepse ai thjesht kalon një kohë të mirë me veten e tij. Ai e di shumë mirë se lumturia e tij është e fshehur “brenda” tij dhe se askush nuk mund ta bëjë më të lumtur se ai. Binjakët nuk “lidhen” me persona dhe situata dhe nuk varen nga askush.

 

SHIGJETARI

Shigjetari është një shpirt i lirë. Ai e di shumë mirë se lumturia qëndron brenda nesh dhe jo tek dikush tjetër. Vetëm ai kujdeset që ta bëjë veten të lumtur dhe t’i japë atij atë që dëshiron. Ai nuk pret asgjë nga askush. Ai as nuk e konsideron veten përgjegjës për lumturinë e dikujt tjetër.

 

UJORI

Ujori është i treti në listën tonë dhe ka saktësisht të njëjtat elementë si Binjakët dhe Shigjetari në këtë drejtim. Ujori nuk pret asgjë nga askush. Vetëm ai ndërton lumturinë e tij dhe e di se është i vetmi përgjegjës për buzëqeshjen në fytyrën e tij. Ai dhe askush tjetër. Dhe sigurisht që nuk pret asgjë nga askush sepse kujdeset t’i japë gjithçka vetes.

 

(Kosova Sot Online)