Pse kjo skulpturë kitch dhe e ndikuar nga ato sovjetike?

  • 19 qershor 2019 - 20:20
Pse kjo skulpturë kitch dhe e ndikuar nga ato sovjetike?

Heronjtë po dhunohen nga skulpturat e dobëta dhe të ndikuara nga ato sovjetike. Çka do të mendoj bota për neve?

Që ende vuajmë për ato kohra dhe nuk mund të dalim nga kthetra e shëmtisë dhe ndikimit të realizmit socialist? Mos dhunoni me heronjtë, t’i respektojmë me skulptura të mirëfillta, moderne të kohës së tashme. Mos e dhunoni më Kosovën me këso shëmtira, shkruan ne faqen per kritike te artit "Art Critic".


(Kosova Sot Online)