Shkodran Tolaj këtë të Shtune koncert falemnderues për Gjermaninë dhe Austrinë

  • 16 korrik 2019 - 17:03
Shkodran Tolaj këtë të Shtune koncert falemnderues për Gjermaninë dhe Austrinë

Për të gjithë dashamirët e muzikës së mirëfilltë, Tenori i mirënjohur Shkodran Tolaj, me datë 20 korrik do të jep koncert në Pallatin e Kulturës në Tetovë, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Në koncert do të intepretohen veprat më të bukura nga repertori gjerman si faleminderim mbështetjen e parezerve të Gjermanisë dhe Austrisë ndaj popullit shqiptar.

Këngët më të bukura nga Operetat Austro – Gjermane si “Dein ist mein Ganzes Herz” “Komm Zigany” “Freunde das Leben ist lebenswert” e shumë të tjera.

Image


(Kosova Sot Online)