A ju ka marrë malli: Rikthehet filmi ‘Home Alone’

  • 07 gusht 2019 - 17:56
A ju ka marrë malli: Rikthehet filmi ‘Home Alone’

Sipas CEO-s së “Disney”, Bob Iger, Kevin McCallister dhe familja e tij janë gati të zbarkojnë në “Disney+”.

Iger tha se është momenti për të sjellë pranë gjeneratave të reja disa prodhime që vite më parë kanë argëtuar fëmijët dhe prindërit e tyre.Por, nuk do të jetë i vetëm. Ribërje për “Disney+” do të ketë edhe për “Night at the Museum” dhe “Diary of a Wimpy Kid.


(Kosova Sot Online)