Ju kujtohet Pipi Çorapëgjata, ja si duket sot

  • 22 janar 2020 - 09:43
Ju kujtohet Pipi Çorapëgjata, ja si duket sot

Gjenerata të ndryshme janë rritur duke parë aventurat e saj Pipi Çorapëgjata është një prej personazheve që ka mbetur në mendje dhe më e dashura për fëmijë që nga shekulli i kaluar.

Popullariteti i Pipit është aq i madh, saqë gjenerata të ndryshme janë rritur duke parë aventurat e saj me Anikën dhe Tomin.

Rolin i cili i ka bërë ballë kalimit të viteve e ka luajtur aktorja suedeze, Inger Nilsson. Më poshtë ju sjellim disa fotografi të aktores në rolin e Pipi Çorapëgjatës.

Kujtojmë se, Nilsson rolin e parë në karrierën e saj e pati atë të Çorapëgjatës, madje edhe sot në shekullin 21, njerëzit ende e njohin atë kudo që shkon. Inger Nilsson sot është 60-vjeçare dhe jeton në Suedi.

(Kosova Sot Online)