Thënie dhe aforizma nga John Kennedy

  • 28 prill 2020 - 18:40
Thënie dhe aforizma nga John Kennedy

Fali armiqtë e tu, por mos ua harro emrat.

Nëse një shoqëri e lirë nuk mund të ndihmojë të shumtët që janë të varfërit, nuk duhet të shpëtojë të paktit që janë të pasurit.

Në mungesë organizimi, ligji i xhunglës do të kishte përparësi.

Duhet ta përdorim kohën si një mjet, jo si një kolltuk.

Fitorja ka shumë baballarë, humbja është jetime.

(Kosova Sot Online)