Në Ditën Ndërkombëtare të Muzeve, MKRS dhe UP nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

  • 18 maj 2020 - 12:30
Në Ditën Ndërkombëtare të Muzeve, MKRS dhe UP nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

Të nderuar,

Sot me 18 Maj 2020 shënohet Dita Ndërkombëtare e Muzeve.

Në shënimin e kësaj dite, Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi dhe Rektori i Universitetit te Prishtinës, Marjan Demaj do të nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi.

Nënshkrimi i marrëveshjes do të bëhet në Muzeun Kombëtar të Kosovës, në ora 14:00.

Ftohen mediat ta përcjellin këtë aktivitet.