- Lajme - Kosova Sot
Qeveria ndan 10 mijë euro për projektin

Qeveria ndan 10 mijë euro për projektin 'Atomi'

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e sotme ka miratuar propozim vendimi për ndarjen e 10 mijë eurove për Qendrën për studime dhe shërbime Psikologjike dhe sociale për përkrahjen e Projektit Atomi.

Qeveria poashtu miratoi edhe propozim vendimin për ndarjen e mjeteve për Shoqatën Ndër komunale të të Verbërve nga Peja për botimin e legjislacionit në alfabetin e Brailit.

Qeveria ndau 18 mijë e 333 euro për këtë alphabet.

(Kosova Sot)

6 orë e 18 minuta më parë
22/02/19