Vrasja në Gjakovë, viktima ngacmoi motrën e dorasit - Lajme - Kosova Sot
Vrasja në Gjakovë, viktima ngacmoi motrën e dorasit

Vrasja në Gjakovë, viktima ngacmoi motrën e dorasit

Në mëngjesin e sotëm A.Hana (30 vjeç) u qëllua me armë zjarri nga E.Bajrami (21 vjeç) në qendër të qytetit të Gjakovës, saktësisht përballë Stacionit të Policisë.

Deri te vrasja ka ardhur pasi viktima (A.Hana) ka ngacmuar motrën e dorasit (E.Bajrami).

E.Bajrami e ka qëlluar viktimën me armë zjarri në vendin e tij të punës, më pas e ka hedhur armën në afërsi dhe është dorëzuar në Stacionin e Policisë.

Edhe policia ka njoftuar se ky rast tragjik ka ardhur si pasojë e një mosmarrëveshje të mëhershme, ata kanë vlerësuar se vrasja ka ndodhur “për motive të ulëta”.

“I dyshuari mbahet në ndalim policor, arma është konfiskuar dhe rasti vazhdon të hetohet nga njësiti për Krime të rënda nga Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjakovë”, ka njoftuar policia.

 (Kosova Sot)

8 orë e 28 minuta më parë
10/12/18