Gjendet një mjet i pashpërthyer në Klinë - Lajme - Kosova Sot
Gjendet një mjet i pashpërthyer në Klinë

Gjendet një mjet i pashpërthyer në Klinë

Në fshatin  Jashanice të Klinës një ankues ka raportuar në polici se ka hasur në një mjet të dyshuar shpërthyes.

Njësiti policor ka siguruar vendin e ngjarjes ndërsa, njësiti për deminim I FSK-së dhe ka bërë asgjësimin e mjetit të dyshuar.

 (Kosova Sot)

23 minuta më parë
11/12/18