Askush nuk mban përgjegjësi për ngarkesën e qytetarëve shqiptarë me faturat e papaguara të serbëve të veriut? Foto/Video - Lajme - Kosova Sot
Askush nuk mban përgjegjësi për ngarkesën e qytetarëve shqiptarë me faturat e papaguara të serbëve të veriut? Foto/Video

Askush nuk mban përgjegjësi për ngarkesën e qytetarëve shqiptarë me faturat e papaguara të serbëve të veriut? Foto/Video

Të anketuarit e “Kosova Sot” thonë se qytetarët kanë vlerësuar se qeveria dhe ZRRE-ja duhet të japin llogari për këto shpenzime që janë bërë, pasi ky është vendim i njëanshëm pa i pyetur qytetarët fare.

Image

Muharrem Morina thekson se jo që duhet dhënë llogari por është dashtë të jepet llogari qysh para një dekade. “Pra, tani është tepër kohë e humbur sepse ne kemi paguar të gjithë për pjesën e Mitrovicës së veriut”.

Image

Shpend Hamiti thekson se qeveria dhe ZRRE-ja duhet të japin llogari për këto shpenzime që janë bërë. “Besoj se ka qenë vendim i padrejtë ky dhe duhet kthehen të hollat që qytetarët kanë paguar për atë pjesë”.

Image

Milazim Morina thotë se duhet dikush të jap përgjegjësi pasi ky është vendim i njëanshëm pa na pyetur neve fare. “Këto janë bërë jashtë vullnetit tonë  dhe ato janë të hollat tona dhe duhet të na kthehen”.

Image

Milazim Morina thotë se duhet dikush të jap përgjegjësi pasi ky është vendim i njëanshëm pa na pyetur neve fare. “Këto janë bërë jashtë vullnetit tonë  dhe ato janë të hollat tona dhe duhet të na kthehen”.

(Kosova Sot)

 

 

11 orë e 23 minuta më parë
16/01/19