Serwer tregon se a do të jetë e pavarur Republika Serbe - Lajme - Kosova Sot
Serwer tregon se a do të jetë e pavarur Republika Serbe

Serwer tregon se a do të jetë e pavarur Republika Serbe

Profesori i Universitetit amerikan John Hopkins, Daniel Serwer, thotë se Republika Serbe nuk do të jetë e pavarur, ndërsa shtetasit e Bosnjës i porosit që të merren më shumë me problemet e tyre në vend që të presin që “amerikanët të rregullojnë gjithçka”.

“Fakti është se Republika Serbe nuk do të jetë e pavarur, nuk ka asnjë mundësi të ndodhë kjo dhe nuk mund të ketë një skenar që shkon në atë drejtim dhe i cili është i suksesshëm”, tha ai.

(Kosova Sot)

6 orë e 37 minuta më parë
18/01/19