Sahitaj:Politikanët kosovarë tregohen totalisht të papërgjegjshëm - Lajme - Kosova Sot
Sahitaj:Politikanët kosovarë tregohen totalisht të papërgjegjshëm

Sahitaj:Politikanët kosovarë tregohen totalisht të papërgjegjshëm

Analisti Reshat Sahitaj tha për "Kosova Sot" se fshehja e realitetit mbi fatin e qytetarëve dhe të gjitha zhvillimet e proceseve për zhvillimin e Kosovës, është bërë një traditë e personaliteteve politike shqiptare. Sipas tij, Spanja kategorikisht ka kundërshtuar që Kosova të trajtohet si e barabartë me vendet e tjera të Ballkanit Perëndimor . "Përkrah Spanjës e kundër Kosovës që t'i bashkohet familjes evropiane janë Rumania, Greqia, Qipro dhe Sllovakia', u shpreh ai. 

(Kosova Sot)

3 orë e 25 minuta më parë
17/01/19