Zeqa:Nevojë emergjente matja e performancës së gjyqtarëve - Lajme - Kosova Sot
Zeqa:Nevojë emergjente matja e performancës së gjyqtarëve

Zeqa:Nevojë emergjente matja e performancës së gjyqtarëve

Mangësi serioze dhe pa përgjegjësi e shohin këtë boshllëk të raportit të KGJK-së edhe analistët politikë."Mosdhënia e shifrave konkrete nga KGJK-ja se sa është numri i lëndëve të zgjidhura për çdo gjyqtarë, se sa është numri i lëndëve të vonuara për çdo gjyqtar është tregues i sabotimit të punës së gjyqësorit kosovar", tha analisti politik Florim Zeqa. Sipas tij, është nevojë emergjente matja e performancës së gjyqtarëve, e cila duhet të pasohet me Ligjin për VETTING-un, për pastrimin e thellë të tërë gjyqësorit, prokurorisë, Odës së Avokatëve dhe Shërbimit Policor të Kosovës përmes komisioneve të jashtme, nën udhëheqjen e FBI-së amerikane.

 

(Kosova Sot)

10 orë e 8 minuta më parë
11/12/18