Prokurorët dhe gjyqtarët mbi ligjin

  • 09 prill 2019 - 19:17
Prokurorët dhe gjyqtarët mbi ligjin

Nesër në gazetën me besimin dhe tirazhin më të madh në Kosovë, “Kosova Sot”, do të lexoni shkrimin se si po sillen prokurorët dhe gjyqtarët se janë mbi ligjin dhe duke pasë përkrahjen e pushtetarëve, nuk lodhen të punojnë për çka paguhen, pra për sundim të ligjit, për respektim të ligjeve dhe Kushtetutës, por vetëm për atë se çka i porosisin pushtetarët e inkriminuar dhe i paguan nëntoka kriminale?!

Pse nuk ndëshkohen prokurorët dhe gjyqtarët që shesin lëndë e trafikojnë raste, dëmtojnë qytetarë e biznese të ndershme, nën regjinë dhe porositë e pushtetarëve të inkriminuar dhe nëntokës kriminale të mafio-oligarkëve?

Këto e shumë materiale tjera, i gjeni vetëm në të përditshmen numër një në Kosovë, “Kosova Sot”.