UNICEF mbledh të rinjtë për të treguar përvojat në ndryshimin e shoqërisë

  • 10 prill 2019 - 09:24
UNICEF mbledh të rinjtë për të treguar përvojat në ndryshimin e shoqërisë

Zyra e UNICEF-it në Kosovë organizon ngjarjen e titulluar “Activate Talks”.

Kjo ngjarje vjetore mbledh më shumë se 400 të rinj nga e gjithë Kosova, ekspertë, përfaqësues të institucioneve dhe inovatorë të rinj, për të diskutuar dhe treguar përvojat e tyre në ndryshimin e shoqërisë për të mirë.

Katër të rinj do të prezantojnë projektet që kanë realizuar, derisa do të mbahet edhe paneli me diskutime në përbërje me Ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, Shefen e zyrës së BE-së Znj. Nataliya Apostolova, Ambasadorin e Austrisë, Gernot Pfandler, Ambasadorja e Suedisë, Znj. Karin Hernmarck Ahliny, Koordinatorja e Zyrës së Kombeve të Bashkuara, Znj. Ukrika Richardson, etj.

UNICEF promovon të drejtat e mirëqenies së secilit fëmijë, në të gjitha që bëjmë.

(Kosova Sot)