O’Connell e Hyseni mbajnë konferencë për media

  • 12 prill 2019 - 10:33
O’Connell e Hyseni mbajnë konferencë për media

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial, Bahri Hyseni, dhe ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Ruairi O’Connell, do të mbajnë konferencë.

Në këtë konferencë do të bëhet prezantimi i formave të bashkëpunimit të ndërsjellë në mes të Këshillit Prokurorial dhe Ambasadës së Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë.

(Kosova Sot)