Kjo video ka marrë miliona shikime, por ja pse njerëzit po e kritikojnë këtë grua

  • 19 prill 2019 - 12:19
Kjo video ka marrë miliona shikime, por ja pse njerëzit po e kritikojnë këtë grua

Por, një nënë në Internet është kritikuar shumë për faktin se ajo u ka dhënë gji dy fëmijëve të saj, njëri prej të cilëve është 6 vjeç.

Një vit më parë kjo mami u kritikua shumë për postimin e kësaj video-je, por YouTube nuk e ka fshirë ende duke e konsideruar atë shume edukative dhe është brenda rregullave të tij.

Në këtë video kjo grua është duke i treguar botës se si punohet me fëmijët në gji, ndërsa ka veshur sytjena sportive, e vetmja gjë e veçantë në këtë video është fakti se një nga fëmijët e saj aktualisht është 6 vjeç. 

Ndërkohë ekspertët bëjnë me dije se është mirë që një fëmijë të mbahet në gji deri në moshën 2 vjeç dhe jo më shumë, ndërsa rekomandojnë edhe një dietë të shëndetshme.

Ka pasur edhe komente pozitive, por jo të gjithë e kanë mbështetur nismën e kësaj nëne.

(Kosova Sot)