Plani për të vrarë Obamën dhe Clintonin, alarm nga FBI

  • 23 prill 2019 - 13:46
Plani për të vrarë Obamën dhe Clintonin, alarm nga FBI

Larry Hopkins, kreu i një grupi të armatosur që ndalon emigrantët të cilët kalojnë ilegalisht në Shtetet e Bashkuara nga Meksika, u mburr për trajnimin e njerëzve për të vrarë ish-presidentin Barack Obama dhe Hillary Clinton, tha FBI. 

Hopkins, kreu i Grupit të Patriotëve të Bashkuar (UCP), anëtarët e të cilëve si forcë e armatosur pretendojnë se kanë ndihmuar zyrtarët amerikanë të arrestojnë rreth 5.600 emigrantë në një shkretëtirë në New Mexico gjatë 60 ditëve të fundit – u arrestuan të premten për dyshimin se zotëronin armë të shkatërrimit në masë. 

FBI, në procesin gjyqësor të së hënës tha se Hopkins kishte planifikuar vrasjen e Barack Obamës, të Hillary Clinton, si dhe të avokatit financiar të Xhorxh Soros.

(Kosova Sot)