Del para gjykatës një prej autorëve, ja çfarë vendosën “Krimet e Rënda” për Bengasin: Unë nuk…

  • 23 prill 2019 - 13:54
Del para gjykatës një prej autorëve, ja çfarë vendosën “Krimet e Rënda” për Bengasin: Unë nuk…

Gjykata për Krime të Rënda caktoi “Arrest në burg” pa afat për Alkond Bengasin, ndërsa ky i fundit ka mbajtur qëndrim mohues në lidhje me akuzat e ngritura.

***Grabitja në Rinas, del para gjykatës një prej autorëve

Gjykata për Krime të Rënda nisi seancën për caktimin e masës se sigurisë ndaj Alkond Bengasit, një prej të arrestuarve për grabitjen e 9 prillit, ku mbeti i vrarë një prej autorëve, Admir Murataj.

Për 14 ditë, Prokuroria dhe policia zhvilluan hetime për zbardhjen e grabitjes së 5.8 milionë eurove, duke arrestuar 4 persona dhe shpallur në kërkim 2 të tjerë.

Seanca te Krimet e Rënda, është duke u zhvilluar me dyer të mbyllura, ndërsa Bengasi përfaqësohet nga një avokat kryesisht.

Në sallë janë edhe dy prokurorët e dosjes, Arenc Çela dhe Klodian Braho, të cilët do të kërkojnë “Arrest në burg”.

(Kosova Sot)