Ambasadori amerikan ende i shqetësuar me emërimin e këtij personi në Qeveri

  • 26 prill 2019 - 17:18
Ambasadori amerikan ende i shqetësuar me emërimin e këtij personi në Qeveri

Ambasadori amerikan, Philip Kosnett, është shprehur edhe njëherë i shqetësuar për emërimin e Naser Shalës në postin e drejtorit të Agjencisë Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të Pronës.

Kosnett është shprehur se emërimi i tij në këtë pozitë, minon besimin e qytetarëve në proceset e përzgjedhjes bazuar në meritë dhe aftësinë e AKKVP-së. 

Ky është postimi i plotë i Kosnett:

Ende i shqetësuar për emërimin e Naser Shalës në një pozitë të rëndësishme në qeveri pa u kualifikuar. Kjo minon besimin e qytetarëve në proceset e përzgjedhjes bazuar në meritë dhe aftësinë e AKKVP për të përmbushur mandatin e kërkuar nga Dialogu.

(Kosova Sot)