Prishtinasi dhunon bashkëshorten, e dëbon nga shtëpia

  • 28 prill 2019 - 08:37
Prishtinasi dhunon bashkëshorten, e dëbon nga shtëpia

Me datën 27.04.2019, Policia e Kosovës ka intervenuar në një rast që u cilësua si dhunë në familje, me ç’rast u arrestua bashkëshorti i viktimës për rastin e së cilës u raportua në polici.

 I dyshuari u akuzua për shkaktim të dhunës psikike ndaj bashkëshortes dhe dëbim nga shtëpia.

 Lidhur me rastin i dyshuari është arrestuar dhe pas intervistimit me urdhër te prokurorit është liruar ne procedure të rregullt.

Në raportin policor ngjarja u përshkrua kështu:

DHUNË FAMILJARE

Prishtinë, 27.04.2019-00:05. Viktima femër K-Shqiptare ka raportuar se bashkëshorti i saj i dyshuari mashkull K-Shqiptar rregullisht është duke i shkaktuar dhune psikike, duke e dëbuar nga shtëpia. Lidhur me rastin i dyshuari është arrestuar dhe pas intervistimit me urdhër te prokurorit është liruar ne procedure të rregullt.

(Kosova Sot)