Gjermania pengesa kryesore, Thaçi e Haxhiu hidhen në sulm

  • 28 prill 2019 - 19:03
Gjermania pengesa kryesore, Thaçi e Haxhiu hidhen në sulm

Nesër në gazetën me besimin dhe tirazhin më të madh në Kosovë, “Kosova Sot”, do të lexoni shkrimin se si po e sulmon Thaçi aleatin kryesor të Kosovës pas SHBA-së, Gjermaninë, e cila po e mbron territorin e Kosovës nga copëtimi i saj? A është skandal dhe a duhet të shpallet person nongrata Baton Haxhiu, piuni i Thaçit i cili deklaroi se Gjermania nuk e ka përkrahur asnjëherë pavarësinë e Kosovës dhe as bombardimet e NATO-s në Serbi!?

Pse po e lufton Thaçi kaq hapur Gjermaninë dhe kancelaren Merkel vet por edhe përmes tellallit të tij, Baton Haxhiu? A e sheh Thaçi Gjermaninë si pengesë kryesore për realizimin e idesë së tij për copëtimin e territorit të Kosovës në llogari të Serbisë edhe sot fashiste!?

Këto e shumë materiale tjera, i gjeni vetëm në gazetën “Kosova Sot”