Kërkesa skandaloze e Thaçit, e ndihmojnë Limaj dhe Ahmeti

  • 29 prill 2019 - 19:06
Kërkesa skandaloze e Thaçit, e ndihmojnë Limaj dhe Ahmeti

Nesër në gazetën me besimin dhe tirazhin më të madh në Kosovë, Si e pse po kërkon Hashim Thaçi vazhdimin e dialogut mes Kosovës dhe Serbisë pa asnjë kusht? A është skandaloze kjo kërkesë e Thaçit? Si e pse po i harron krimet serbe të kryera në Kosovë nga regjimi fashist serb? Si e pse po i harron dëmet e luftës Hashim Thaçi?

A po dëshmohet qartazi çdo ditë e më shumë se Thaçi është bërë argat i Serbisë, siç thuhet !? Si e pse po e ndihmojnë Limaj dhe Ahmeti Thaçin për copëtimin e Kosovës? Si po pajtohen edhe Ahmeti dhe Limaj që dialogu të vazhdojë pa kushte me Serbinë!? A është Kosova në rrezik të copëtimit dhe ndarjes përfundimtare, synim ky i kamotshëm i xhelatëve serb dhe i Serbisë zyrtare dhe akoma fashiste për Kosovën dhe qytetarët e saj!?

Këto e shumë materiale tjera, i gjeni vetëm në të përditshmen kosovare numër një në Kosovë, “Kosova Sot”.