Vjen kërkesa zyrtare: Thaçi të japë dorëheqjen, për Ramën...

  • 02 maj 2019 - 22:32
Vjen kërkesa zyrtare: Thaçi të japë dorëheqjen, për Ramën...

Avokati Spartak Ngjela deklaroi se President ii Kosovës, Hashim Thaçi do të japë dorëheqjen pas deklaratës së Ramush Haradinajt. 

"Unë them do ketë pasoja politike deklarat e Ramush Haradinajt. E para do të jetë dorëheqja e Thaçit. Mbasi të japi dorëheqjen Thaçi nuk dihet se çfarë ndodh këtu me këtë tonin. Mund të bëjë avokati popullore prap ai, por Thaçi që ka qenë nismëtar i kësaj me varrosjen e kësaj pune dhe me gjithë fenomenin negativ që ka krijuar në Kosovë për veten, për të treguar që unë nuk jam me kundërshtarin, por kam mendimin tim poltik, mendoj se nuk është rasti i parë", tha Ngjela.

(Kosova Sot Online)