Këshilli Prokurorial i Kosovës do të mbajë konferencë për shtyp në ora 14:00

  • 28 maj 2019 - 11:55
Këshilli Prokurorial i Kosovës do të mbajë konferencë për shtyp në ora 14:00

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka paralajmëruar se do të mbajë konferencë për media në ora 14:00 për të informuar publikun mbi aksionet e fundit të Policisë së Kosovës.

Mësohet se Këshilli Prokurorial do të flasë për arrestimet e fundit që kanë ndodhur në gjithë Kosovën.

Nga këto aksione, janë arrestuar dhjetëra persona në veri të Kosovës, ndërsa arrestime ka pasur edhe në Vërmicë të Prizrenit.

Gjatë aksionit në pjesën veriore, situate ishte tensionuar dhe ka pasur shkëmbim zjarri, ku kanë mbetur të plagosur 4 policë të Kosovës.

(Kosova Sot Online)