Sheshi i stërmbushur, kosovarët nderojnë Clintonin dhe Albrightin

  • 12 qershor 2019 - 14:46
Sheshi i stërmbushur, kosovarët nderojnë Clintonin dhe Albrightin

Në shënimin e 20 vjetorit të hyrjes së trupave të NATO-s në Kosovë zhvillohet “Ecje për liri”, ecje e personaliteteve të larta ndërkombëtare dhe vendore nga hoteli deri te busti i Sekretares Albright.

Në orën 14:35 sipas agjendës është paraparë të bëhet përurimi i bustit të sekretares Albright.

(Kosova Sot Online)