Në Prishtinë shënohet Dita e Babait

  • 18 qershor 2019 - 07:57
Në Prishtinë shënohet Dita e Babait

Sot organizata PEN do të shënojë Ditën Ndërkombëtare të Babait.

Në shënimin e kësaj dite do të organizohet lojëra dhe aktivitete të ndryshme, të cilat do të bëhen nga fëmijët me baballarët e tyre.

Aktiviteti do të mbahet prej orës 14:00 në Sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë.

(Kosova Sot Online)